ny almanacka

nu för tiden har köper jag alltid min almanacka från ordning & reda. helt perfekta för mig! har tidigare haft sån där man kan göra själv på internet ni vet? (minns inte adress och så) men jag tycker att storleken, A5, och designen på ordning & redas är mycket bättre, rekommenderar starkt! tyvärr dränktes årets almanacka i mjölk för några veckor sedan så jag var tvungen att beställa en ny. hejdå rosa, hej grön!

Kommentarer
Postat av: Storasyster

Snyggt med grönt! Är det åt olivhållet?

Försöker hålla min uppdaterad. Håller på att bli riktigt sjuk tror jag. Blir kanske arbete hemifrån imorgon.



Har bokat hemresa till påsk. 20 april fm - 26 april kväll. Så nästan en vecka. Billigast biljetter så. Hörs!

2011-03-17 @ 11:15:07
Postat av: Caisa

Men Hanna, vad duktig du är!! Minns när du stickade fina strumpor på psykologiföreläsningarna, haha! Vi vill absolut beställa av dig. Älskade "skogsmulletröjan" och de söta randiga koftorna och... ja ALLT egentligen. Har du mer som du kan visa också? Kan du inte mejla lite bilder till mig i så fall + priser så gör vi en beställning när vi kikat lite på vad vi gillar? [email protected]



Kram!

2011-03-19 @ 09:35:00
Postat av: hanna

sara - den är fin! känns somrig. den är mer pastellig, typ mintgrön. ah, hoppas du inte blir lika sjuk som mamma, hon är typ döende i smyg. kul att du kommer hem, över majas födelsedag och allt! ser fram emot veckobrevet du ska skicka, mamma berättade hehe



caisa - det kan jag absolut göra, kan sätta ihop ett kollage eller något men det mesta jag stickat finns på bloggen. kan sticka i princip allt, om det är något speciellt ni tänkt er :) på http://www.garnstudio.com/lang/se/kategori_oversikt.php finns det massa mönster. menmen, jag mailar dig senare, vet inte ens om du kollar detta kommentarsfält igen :)

2011-03-20 @ 14:50:08
Postat av: Minnie

måste också skaffa en

2011-03-20 @ 14:58:19
URL: http://finest.se/minniewinnie
Postat av: frida

Hej!

Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450



Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)

Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.



Gratis är gott, eller hur?

Prova du också :) Helt gratis!

2011-03-20 @ 15:02:03
URL: http://www.supergratis.se/?r=7545

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback